Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Τώρα είναι της γης η ώρα!

Προσπαθώ να γράψω με το φως του κεριού. Έβγαλα τα ματάκια μου, αλλά τώρα (21:10)είναι της γης η ώρα, οπότε για φως ούτε κουβέντα.

Με τα  αγόρια σε παραλήρημα ενθουσιασμού, παρακολουθούσαμε τα φώτα να σβήνουν σε πολυκατοικίες και Ακρόπολη (μια ακρούλα της βλέπουμε συνήθως, αλλά τώρα τίποτα). Ένα περίεργο πράγμα: τα φώτα έσβηναν κατά πολυκατοικίες και μένουν αναμμένα επίσης κατά πολυκατοικίες. Φαίνεται πως τελικά οι πολυκατοικίες είναι μικρές γειτονιές που μπορεί και να συνεννοούνται.

Για όσους γκρινιάξουν επειδή αισθάνονται πως η ώρα αυτή θίγει τον οικολογικό ακτιβισμό τους, παραπέμπω σε περσινές κουβέντες που κάναμε εδώ. Τώρα, πάω να περιμένω να ανάψουν τα φώτα στη γειτονιά!


1 σχόλιο:

Kyra είπε...

Και τα δικά μας πιτσιρίκια (και πολλά άλλα με τα οποία είμασταν μαζί σε πάρτυ το Σάββατο βράδυ) ήταν αποφασισμένοι "πολίτες", ενθουσιασμένοι, για την ώρα της γης, Θεοδότα. Και βλέποντάς τα όλα, με πιάνει κι εμένα ο ενθουσιασμός και μια συγκίνηση μπορώ να πω, και μια ΕΛΠΙΔΑ για το αύριο και το μεθαύριο... Άραγε, θα μείνουν τόσο αποφασισμένοι όταν θα μεγαλώσουν?? Ποιος ξέρει...υπάρχει ελπίδα :-)