Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Δεκάδες εκατομμύρια για ένα περιβαλλοντικό έγκλημα!

Τώρα που όλη η Ελλάδα ζει τον εφιάλτη των χιλιάδων απολύσεων, των μειωμένων εισοδημάτων και του φόβου για την εξέλιξη της οικονομικής κρίσης, τώρα βρέθηκαν 270 εκατ. € για να τελειώσει το ΕΓΚΛΗΜΑ της εκτροπής του Αχελώου!!!
δείτε το έγκλημα σε χάρτη


Χθές πήγε στη Θεσσαλία ο ντόπιος Υπουργός (μεταξύ πολλών άλλων και) Περιβάλλοντος και ανακοίνωσε ότι ο "δικός του" Υπουργός Οικονομικών του ενέκρινε τα δικά μας εκατομμύρια για να τελειώσει το δικό του έγκλημα. Την εκτροπή του Αχελώου που θα περάσει από την Πίνδο στη Θεσσαλία τρυπώντας το βουνό με μια σήραγγα 17,4 χιλιομέτρων. Που θα καταστρέψει ένα από τα πολύ λίγα ανέπαφα ποτάμια οικοσυστήματα, των Άνω Αχελώο, ο οποίος φιλοξενεί και την τελευταία υγιή αποικία της ανάδρομης άγριας πέστροφας. Που θα μετατρέψει τον Άνω Αχελώο σε μια πισίνα χωρίς ζωή, παρά τις ατεκμηρίωτες κοτσάνες που ξεστομίζουν διάφοροι για τεχνητά οικοσυστήματα από τους ταμιευτήρες των φραγμάτων. Για να δώσει και καλά νερό στον διψασμένο θεσσαλικό κάμπο. Τον θεσσαλικό κάμπο που ενώ προικίστηκε από τη φύση με λίμνες, ποτάμια και ρυάκια, τα στράγγιξε, τα αποξήρανε και τα δηλητηρίασε σε τέτοιο βαθμό, ώστε θέλει τα καθαρά ποτάμια της Πίνδου για να ξεπλύνει τις αμαρτίες του.


εικόνα ενός εγκλήματος (Συκιά, φράγμα εκτροπής)
Και επειδή στην Ελλάδα δεν λύνουμε τα προβλήματα στη ρίζα τους, αλλά κουκουλώνουμε και ξεπλένουμε εγκλήματα, κάποιοι αποφάσισαν ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν για να μη λυθεί το πρόβλημα της Θεσσαλίας.

Έχω εξοργιστεί με τον πανάκριβο λαϊκισμό των πολιτικών μας ηγετών. Έχω εξοργιστεί με το περιβαλλοντικό έγκλημα που θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα του υπερ-υπουργού Σουφλιά.

Δείτε και μερικά σχετικά με το έγκλημα στον Αχελώο:

3 σχόλια:

panagiota είπε...

Καλησπέρα Θεοδότα.

Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα...

Thomas Xomeritis είπε...

Οι μόνοι ανάδρομοι που θα επιβιώσουν θα είμαστε εμείς ψάχνοντας τη μηχανή του χρόνου να μας πάει πίσω να διορθώσουμε τα λάθη.

Ή μάλλον τα παιδιά μας που θα μας βλαστημούν.

Ανώνυμος είπε...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,抓 姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,尋人,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,A片,抓姦,A片